fredag den 22. oktober 2010

Relevante blogs

Blogs om børne- og ungdomskultur, om leg og læring, kulturformidling og om æstetiske læreprocesser.

Der blogges i stigende grad om ovenstående emner og her er et par links til nogle interessante blogs:

Maria Suh er daglig leder af Børnekulturstedet på Vesterbro. Hun blogger om hverdagen som leder af huset, om udfordringer, succeser og de problemstillinger, hun løber ind i. Et relevant og interessant indblik i arbejdet med børnekultur på et mere praktisk plan. Læs hendes blog her.

På diplomuddannelsen i kunst- og kulturformidling i Odsherred har de studerende en fælles blog, som kan synes lidt intern, men den er åben for alle læsere og giver et godt indblik i, hvad de studerende beskæftiger sig med. Læs bloggen her.

En række uddannelses- og legeforskere har en blog tilknyttet www.videnskab.dk, hvor de skriver om krydsfeltet 'leg og robotter': en blog om leg og teknologi.
Læs bloggen
her.

Mikala Hansbøl er forsker på DPU og forsker i brugen af spil i uddannelsessammenhæng, også kaldet 'serious games'. Hun har en blog under navnet 'Mikals klumme'. Den er på engelsk og målet med bloggen er at skabe større dialog og vidensdeling med andre forskere inden for området. Læs hendes blog her: www.mikalasklumme.wordpress.com

Formidlingsnettet er et forum/en blog, der fokuserer på museumsformidling.
Der er en 'underside', der udelukkende beskæftiger sig med børn og unge og kulturformidling. Læs mere
her.

Kristine Karlshøj, der til daglig er leder af Børnekulturhuset Nikolaj i Kolding, er ved at starte en blog op om børn og æstetik. Læs den her.

Der er helt sikkert flere blogs, som jeg ikke kender til, og jeg ved, der nok er flere blogs på vej. Skriv meget gerne til mig, hvis du kender til nogle blogs, der er relevante at linke til her!

Ingen kommentarer: